Mesoterapi / Fibroblast

              Mesoterapi / Fibroblast

 

 

                        Mesoterapi


Fjerner fine linjer og rynker øjeblikkeligt med Ecuri Mesoterapi.

 Rynker, linjer eller fuger – kært barn har mange navne. Fælles for dem er, at de oftest er uønskede. Alderstegn kan virke ubehagelige mentalt, specielt hvis de er overdrevne i forhold til vores alder. Vores moderne Mesoterapi er en fugtgivende, rynkeudglattende behandling, der minder meget om klassisk filler rynkebehandling, men har længere holdbarhed og skaber mere blødhed ved det behandlede område, og samtidig anderledes end klassisk Mesoterapi, som sjældent holder længe og typisk er ineffektiv. Hele kroppen kan i teorien behandles, men fokus er på rynker i ansigtet, hvor følgende område effektivt behandles:


 Smilerynker


Fuger om mund


Glabella (mellem øjne)


Rynker omkring munden


Hagekløft


Rynker omkring øjnene


Rygerlinjer (rynker på overlæben)


Alle rynker i kindeområdet


Mørke rander


 I nogle tilfælde i pand


Vi arbejder i epidermis, det øverste hudlag, hvilket sikrer produktet bliver nedbrudt væsentligt langsommere end f.eks. Restylane i dermis. Mesoterapi udføres med vores Mesogun, som er en tyskproduceret højkvalitets gun, der sikrer korrekt dybde og dosering af produktet. Vores produkt, Hyalderm, er specialdesignet til at ligge i det øverste hudlag, og har en optimalt blødhed, der gør at produktet altid føles naturligt. Arbejdet i det øverste hudlag sikrer også, at vi ikke kommer i kontakt med blod- og nervebaner. Med metoden laver vi  i øvrigt også læbeforstørrelse.


 En række ting adskiller os fra andre klinikker:


 Længere holdbarhed end filler


Ingen blå mærker


Konsultation lige før behandling


Brug af blødere produkt


Billigere pris


 Mesoterapi, 0,5 ml Rynkeudfyldende behandling 1400,-


Mesoterapi, 1 ml    Rynkeudfyldende behandling 2500,-


Mesoterapi, 1,5 ml Rynkeudfyldende behandling 3100,-


Mesoterapi, 2,0 ml Rynkeudfyldende behandling 3800,-


 

                     METATERAPI

 


   Indsunkne kinder, fine linjer, rynker i ansigtet og , hårde ar, akne, forstørrede porer og strækmærker-minimer det hurtigt og nemt med ECURI fraktionerede nål.

Med denne metode tager det sekunder at lave hundredvis af bittesmå stiksår i huden. Exuviance Bio-aktiv hyaluronsyre tilføres i huden efterfølgende via de små stiksår. Uskønne områder i ansigtet, halsen, decollete, håndryg, lår, mave, arme bliver hurtigt reduceret og endda helt fjernet.


En behandling med en fraktioneret nål tager ca. 15 minutter, det er stort set smertefrit og giver et øjeblikkeligt resultat.


Meta terapi sætter hudens naturlige mekanisme i højt gear og huden begynder at producere kollagen og bliver mere fast og genvinder sin elasticitet, fine linjer og rynker reduceres synligt, porerne bliver finere, pigmentforandringer formindskes, cirkulationen stimuleres og den overordnede tilstand i huden forbedres.

Meta terapi hjælper med at re-aktivere din hud ved at vinde over det biologiske ur på 100% naturlig måde.

Huden vil føles lidt tør og ru  de næste par dage, men der er egentlig ingen "down tid" og man kan godt gå på arbejde med en let make-up.


 TILBUD:


Pris: 1950,- Inkl. 1 efterbehandling og Sheer Fluid dagcreme.


 


     STAMCELLEBEHANDLING

 


Stamcellebehandling er den elegante og hurtige vej til nyt hår og er samtidig løsningen imod yderligere hårtab.  Tyndt hår, pletskaldethed og lang afstand mellem hårrene behandles effektivt med aktiverering af stamcellerne under huden. Ønsket om at få ægte hår er hos nogle patienter det altoverskyggende mål. Derfor har Ecuri Cosmetics udviklet en unik stamcelleaktiverende teknik, der kan få håret i de tilstedeværende hårsække til at vokse, men også skabe nye hår, hvor der i forvejen ikke er hårsække. Stamcellevæsken består af vitaminer og peptider, som aktivt booster stamcellerne til at skabe nye hårsække.


 


Stamcellebehandling benyttes imod:


 


Tyndt hår


Pletskaldethed - så som 'måner' og høje tindinger


I øjenbryn


Vi deponerer let stamcellevæsken med Derma Medical maskinen i epidermis, det øverste hudlag, hvor de nuværende hårsække er fastgjorte, og hvorfra nye kan gro. Den kun 0,3mm tykke nål vil kun let penetrere det øverste hudlag og behandlingen er således ikke forbundet med smerte.


 


Det er vigtigt de behandlede områder modtager nok næring igennem vitaminer og økologisk vækstfremmende ekstrakter for optimal effekt af behandlingen. Derfor anbefaler vi til enhver tid, at der efterfølgende hjemmebehandles med Scalp Forte, der giver dig det bedste udgangspunkt for et godt og fyldigt result. Brug af Scalp Forte forlænger hårets anagene fase, vækstfasen, hvilket gør hårsækken producerer længere, tykkere, stærkere og mørkere hår. Har du fået en behandling på øjenbryn, benyttes Brow Enhancer.


 


Pris: 750,- per behandling


 


I forbindelse med stamcebehandling er der nogle praktisk ting, du skal vide:


 


For et optimalt resultat anbefales 2-4 behandlinger i alt


4-6 ugers pause mellem hver behandling


Holdbarhed på ca. 18 måneder inden genbehandling


Er du korthåret og ønsket er trimmet look, kan  den mest effektive behandling imod hårtab være Scalp Pigmentation,  som er en simulation af hårsække og ikke en reel aktivering af nyt hår. For at få vejledning om det bedste valg for dig, kan du booke en gratis konsultation på vores onlinebook.


 


 


                  FIBROBLAST

 

 

 

Fibroblast er en ny, ikke-kirurgisk behandling til opstramning og løft af huden.

 

 

 

Eksempler på behandlinger, som kan udføres med Fibroblast er:

 

 

 

rynker omkring munden

 

rynker omkring øjnene

 

rynker foran ørerne

 

opstramning af huden i hele ansigtet og på halsen

 

PlexR udføres i lokalbedøvelse med en lokalbedøvende creme (EMLA).

 

 

 

Fibroblast behandling foregår uden at skære eller sy i huden. Behandlingen virker ved, at luftmolekyler (fx Oxygen og Nitrogen) i huden ioniseres og vand fra huden forsvinder, hvorved huden trækker sig sammen og løftes. Når luftens gasser ioniseres, opstår en fukuseret mikro-plasmastråle, som er afgørende for virkningen af PlexR. Plasmastrålen kan ses som et lille lysglimt mellem PlexR maskinen og huden.

 

 

 

Før behandlingen

 

Det anbefales at møde til behandling uden make-up. Man møder til behandling cirka 1 time tidligere, hvor påføres en lokalbedøvende creme. Spørgsmål til behandlingen besvares.

 

 

 

Behandlingen

 

Fibroblast behandling mærkes som kortvarige varme stik i huden. Områder med tynd hud hæver hurtige, mens områder med tykkere hud ikke hæver så meget. Behandlingen efterlader små mærke skorper på huden. Behandling af øvre øjenlåg tager ca. 35 minutter.  Efterfølgende afkøles huden og der påsmøres en beskyttende creme.

 

 

 

Efterforløb

 

Efter behandlingen kan huden være hævet hævet, rød og øm. Dette aftager over få dage. Du må vaske huden i mild sæbe og anvende fugtighedscreme. Skorperne kan maskeres med make-up. Undgå at pille eller kradse i huden efter behandlingen, da det kan medføre hudinfektion og ar.

 

 

 

Hvilke bivirkninger er der til Fibroblast

 

Behandlingen føles ubehagelig og gør ondt, og for at reducere dette, anvendes lokalbedøvelse. Efter behandlingen er der sjældent smerter. Hævelse reduceres efter ca. 2 dage. Skorper på huden i det behandlede område løsner sig efter ca. 5 dage. Hævelse og rødme reduceres gradvist og forsvinder helt efter ca. 30 dage. Personer med mørke hudtyper, fx fra Mellemøsten, har en mindre risiko for forbigående pigmentering i det behandlede område.

 

 

 

Forholdsregler

 

Gravide og ammende behandles ikke. Er der på dagen for behandling hudinfektion i hudområdet, foretages behandlingen ikke. Allergi for bedøvelse (emla) skal oplyses.

 

 

 

Ved behandling af øvre øjenlåg opnår man de bedste resultater, såfremt der er tale om løs hud og ikke et fedt-hernie. Dette afgøres bedst med to fingre ved at knibe huden – hvis huden bliver stående, er der tale om løs hud. Ved forundersøgelse kan vi hjælpe med at afgøre dette.

 

 

 

Resultatet

 

I områder med løs hud, fx øvre øjenlåg, ses et øjeblikkeligt løft af huden. Huden vil være hævet efter behandlingen, og først når hævelsen har lagt sig, vil resultatet kunne vurderes – tidligst efter 4-6 uger ved behandling af øvre øjenlåg. Dette svarer til forløbet efter øjenlågskirurgi, hvor der også ses hævelse efter behandlingen. I områder med tyk hud, fx på kinderne, ses resultatet langsommere.

 

 

 

Man kan gentage behandlingerne efter 3 måneder. Ved behandling af meget voluminøse øjenlåg, må man forvente, at der skal behandles igen for et optimalt resultat, ligesom dybere ar på huden og meget rynket hud kræver gentagen behandling. Der er ikke noget maksimalt antal behandlinger, og man kan forvente, at resultatet bliver mere tydeligt med gentagne behandlinger. 

 

 

 

Prise: 3950,- per behandling

 

 

 

Tilbud: 2550,-

 

 

 

Den tredje behandling: 1950,-

Exuviance Wellness ApS

Nørre Voldgade 46,

1358 København K

CVR-nr. 34042578


info@e-wellness.dk


Tlf. 3116 1771

ÅBNINGSTIDER

 

KOSMETOLOG

Åben: Tir-søn: 10.00–18.00,Man- tor – lukket

 

MASSAGE

Åben: man,ons,fre,lør: 10.00–18.00,

tir,tor:10.00-13.00

 

NEGLETEKNIKER / Lashes  

Åben: man,fre,lør 10.00-18.00; 

 

KUR & SPA 

Åben: man- lør 10.00–18.00

AFBESTILLINGSPOLITIK

Afbestilling skal ske 24 timer inden behandling starter. Det kan foretages online eller via SMS på tlf. 31 16 17 71. Skulle uheld være ude og du bliver akut forhindret, prøver vi alt for at sælge din tid. Hvis det ikke lykkes, vil du blive faktureret 50% af behandlingens pris. Ved udeblivelse fra behandling vil du blive faktureret 100% af behandlingens fulde pris. Vi modtager ikke de solgte varer tilbage.